Torre d'Alta Mar Barcelona, 360º Gastronòmics

Passeig Don Joan Borbó Comte Barcelona 88, 08039 Barcelona Tel: 932 210 007

Web: Torre d’Alta Mar – Restaurant Barcelona

RESTAURANT VANGUARDISTA BARCELONA

Elevar-se al punt més alt. A 75 m d’altitud sobre el nivell del mar, aquesta talaia convertida en restaurant permet degustar exquisideses de la cuina tradicional mediterrània i gaudir de la panoràmica més espectacular de Barcelona. Un espai de disseny avantguardista, amb un interiorisme acurat i un ambient cosmopolita. La Torre d’Alta Mar ofereix un menú especialitzat en plats de peix i carn elaborats amb productes de primera qualitat (caviar, tòfona, bolets…).

Cal Pinxo Palau de Mar Barceloneta

Plaça Pau Vila 1, 08039 Barcelona Tel: 932 212 211

Web: Cal Pinxo – Restaurant Barcelona

RESTAURANT MARISC BARCELONA

Tot un clàssic del Port Vell de Barcelona. A les meravelloses terrasses de Cal Pinxo a Palau de Mar es pot assaborir el millor del Mediterrani: paella marinera, fideuada, arròs negre, peix, marisc… Els plats més suculents de la cuina tradicional marinera i catalana amb vistes al Port Vell i a Montjuïc. Un restaurant emblemàtic que obre tots els dies de l’any per oferir-li una gastronomia d’alta qualitat i un servei multilingüe, familiar i exquisit.

El Magatzem El més petit del Port Vell

Plaça Pau Vila 1, 08039 Barcelona Tel: 932 210 631

Web: El Magatzem – Restaurant Barcelona

RESTAURANT PORT VELL BARCELONA

El restaurant més petit del Port Vell. Situat en un antic magatzem portuari de Palau de Mar, El Magatzem del Port ofereix plats de la cuina mediterrània, basats en arròs i peix, com també saboroses tapes: calamarsets, pica-pica de gambes, sardines en escabetx… Tot servit directament del Mercat de la Boqueria. Un ambient acollidor i personal amb una terrassa d’excel·lents vistes al Mediterrani en la qual es pot gaudir d’una de les millors paelles de Barcelona. Perfecte per mirar sense ser vist…